CAC INSTRUCTOR AND TRAINER VIRTUAL WORKOUTS

Your favorite CAC faces and their workouts are available at home

View this week's instructor and trainer workouts

CAC is here to promote our talented and loved instructors and personal trainers! All workouts are set up voluntarily by the instructors.
We are not responsible for the contents of any off-site web pages, companies or persons linked or referenced in this site. CAC strongly recommends that you consult with your physician before beginning any exercise program. You should be in good physical condition and be able to participate in the exercise.

Week of  June 29 - July 5

Monday, June 29
Myrna Weinman

Nia with Myrna W.

9:00 am - 10:00 am
60 minutes
Nia is a somatic, dance/fitness, movement awareness class. This high-powered energizing workout gives you a new body and a new life. 

join the class  

This class repeats every Monday 9-10 am.

 

Carol Wells_tn

Multi-level Yoga with Carol W.

10:00 - 11:00 am
60 minutes
Enjoy Multi-level Yoga with Carol. 
To join this class, click below. Then enter password:932936

join the class  

This class will be every Monday 10 - 11 am 

Amy Sauvola---LVAC

HIIT with Amy S.

10:00 - 10:30 am
30 minutes
Join Amy LIVE on IG for HIIT. High Intensity Interval Training designed to achieve your max target heart rate during specific time and rest intervals. You will burn calories, sweat, and have fun! Follow her on IG @aj_muscles_and_makeup.

join the class

This class repeats every Monday 11 am. 

Stephanie Beck Johnson_tn

Total Body Workout with Stephanine J.

10:30 - 10:45 am
45 minutes
TOTAL BODY WORKOUT is exactly that! A strategic, full body strength, cardio, and core workout to leave you feeling strong and sweaty! There are lots of modifications and choices along the way, so this is for all fitness levels! No equipment needed today, just bring yourself and a positive attitude!

join the class

This class repeats every Monday 10:30-10:45am

Stephanie Fravel_tn

Cardio Dance with Stephanie F.

12:00-1:00 pm 
60 minutes
Stephanie will be going LIVE on Instagram every Monday and Wednesday with her cord favorite Cardio Dance class. Follow her on IG @gwenafrave to access her class. The class will be good for 24 hours. 

join the class

This class will repeat every Monday and Wednesday 12-1 pm

Whitney Pasch_tn

Hatha Multi-Level Yoga with Whitney P.

12:00 - 1:00 pm
60 minutes
Enjoy Hatha Multi-level Yoga with Whitney every Wednesday afternoon.

join the class

This class will repeat every Monday at 12 pm. 

Raquel_Flores-Maki

Brain Break Monday Family Workout with Raquel F.

12:00 - 12:30 pm
30 minutes
This will be a Tabata type workout designed for the entire family combining strength training cardio and stretching. No weights needed and all ages welcome. Modifications will be given.
Click JOIN THE CLASS to join the Zoom class and enter password: Maryjane

join the class  

This class will be every Monday 12-12:30 pm.

CAC logo square

HIIT and Hard Core with Laura B.

1:00 - 2:00 pm
60 minutes
Laura will be LIVE on IG @lbgroupfit for 30 minutes of high intensity interval training followed by 30 minutes of core work. We'll work hard for short bursts, rest, and repeat to drive our heart rates and results. Then, we'll slow it down and focus on strengthening our core muscles - abs, glutes, hips, shoulders, and back. Leave feeling accomplished, strong, and full of endorphins!

join the class

This class will repeat every Monday at 1 pm. 

Maria Rosner_tn-1

Slow Flow Golden Hour Yoga with Maria R.

5:00 - 5:55 pm
55 minutes
Ease into your week with this mindful breath-driven flow practice. Appropriate for all levels!Follow her on IG @yoga.maria.

join the class

This class will repeat every Monday at 5 pm

CravenAri-WERQ

WERQ with Ari C.

5:30 - 6:15 pm
45 minutes
WERQ is the fiercely fun dance fitness workout class based on pop, rock and hip-hop music taught by certified fitness professionals. This non-stop cardio class is designed to challenge students physically with achievable dance movements for all skill levels. This class will be LIVE on IG. Follow Ari on IG @aricraven

join the class

This class will repeat every Monday 5:30-6:15 pm


Tuesday, June 30

Dmitrij Goloscapovs_tn

TaiChi Moves with Dmitrij G.

8:00 - 8:45 am
45 minutes
Join Dmitrij for TaiChi Moves focusing on: Breathing, Alignment, Balance, Meditation, Movements. Immune boosting practices.

join the class

This class will repeat every Tuesday at 8 am. 

Myrna Weinman

Nia with Myrna W.

9:00 - 10:00 am
60 minutes
Nia is a somatic, dance/fitness, movement awareness class. This high-powered energizing workout gives you a new body and a new life. 

join the class  

This class repeats every Tuesday 9-10am.

Maria Rosner_tn-1

Yoga Basics with Maria R.

10:00 - 10:55 am
55 minutes
Join Maria LIVE on IG for Yoga Basics. Whether you're a beginner or a seasoned pro, this flow sequence will leave you feeling refreshed and empowered as you navigate a series of basic yoga postures. All levels welcome! Follow her on IG @yoga.maria.

join the class

This class will repeat every Tuesday at 10 am

Nikki Snow_tn

Light it Up Tuesdays with Nikki S.

10:00 - 10:45 am
45 minutes 
Join Nikki for a cardio HIIT + core class. 

join the class

This class will be every Tuesday 10-10:45 am.

Carol Wells_tn

Multi-level Yoga with Carol W.

10:00 - 11:00 am
60 minutes
Enjoy Multi-level Yoga with Carol. 
To join this class, click below. Then enter password: 311605

join the class  

This class will be every Tuesday 10 - 11 am 

 

Amy Sauvola---LVAC

Strength and Cardio with Amy S.

10:00 - 10:30 am
30 minutes
Join Amy LIVE on IG for Strength and Cardio. This total body workout is designed to target specific muscle groups with body weight or minimal equipment mixed with cardiovascular conditioning to make your muscles sizzle. Follow her on IG @aj_muscles_and_makeup.

join the class

This class repeats every Tuesday 11 am. 

Marla_L-

Cardio Strength and Stretch with Marla L.

10:30 - 11:30 am
60 minutes
No equipment needed (hand weights optional) This workout includes cardio, strength training, balance, core work and stretching.

join the class

This class repeats every Tuesday 10:30-11:30 am.

StrongHER Womans Day Erica Merill

Vinyasa Flow Yoga with Erica M.

12:00 - 1:15 pm
75 minutes
Join Erica for Vinyasa Flow Yoga. We will link our breath with movement in hopes of creating a moving meditation.

join the class  

This class will be every Tuesday 12-1:15 pm.

Raquel_Flores-Maki

HIIT with Raquel F.

12:00 - 12:30 pm
30 minutes
High Intensity Interval Training (HIIT) is cardio training where short, very high intensity intervals are combined with longer, slower intervals to recover. Increase metabolism, muscle mass and performance and brainpower and burn fat using a variety of equipment or just your own body weight.

Click JOIN THE CLASS to join the Zoom class and enter password Maryjane

join the class  

This class will be every Tuesday 12-12:30 pm.

Laura_Dembobw

Vinyasa Flow with Laura D.

4:30 - 5:30 pm
60 minutes
Link pose and breath together in this athletic and challenging yoga class. Build strength and stamina while also increasing your flexibility through an energetic flow.

join the class  

This class will be every Tuesday 4:30-5:30 pm.

Megan Knee_tn

Zumba with Megan K.

5:00 - 6:00 pm
60 minutes
Dance cardio featuring International Rhythms, it feels like a party!

join the class

This class will be every Tuesday 5-6 pm

Kali Om headshot print crop cmyk

Multi-Level Yoga at Home with Kali O.

6:00 - 7:15 pm
75 minutes
Join Kali for a Facebook LIVE yoga multi-level class. 

This class will repeat every Tuesday 6-7:15 pm.
Rhonda Stein_tn

Zumba with Rhonda S.

6:30 - 7:30 pm
60 minutes
Enjoy Zumba with Rhonda. 
To join this class, click below. Then enter password:789968

join the class  


Wednesday, July 1

Myrna Weinman

Nia with Myrna W.

9:00 - 10:00 am
60 minutes
Nia is a somatic, dance/fitness, movement awareness class. This high-powered energizing workout gives you a new body and a new life. 

join the class  

This class repeats every Wednesday 9-10 am.

 

Amy Sauvola---LVAC

HIIT with Amy S.

10:00 - 10:30 am
30 minutes
Join Amy LIVE on IG for HIIT. High Intensity Interval Training designed to achieve your max target heart rate during specific time and rest intervals. You will burn calories, sweat, and have fun! Follow her on IG @aj_muscles_and_makeup.

join the class

This class repeats every Wednesday 11 am. 

Stephanie Fravel_tn

Cardio Dance with Stephanie F.

12:00-1:00 pm 
60 minutes
Stephanie will be going LIVE on Instagram every Monday and Wednesday with her cord favorite Cardio Dance class. Follow her on IG @gwenafrave to access her class. The class will be good for 24 hours. 

join the class

This class will repeat every Monday and Wednesday 12-1 pm

Makenzie Vos_tn

Total Body HIIT with Makenzie V.

12:00-12:30 pm
30 minutes
Join Makenzie every Wednesday for a 30 minute Total Body HIIT class.

join the class

This class will repeat every Wednesday 12-12:30 pm

 

Whitney Pasch_tn

Hatha Multi-Level Yoga with Whitney P.

12:00 - 1:00 pm
60 minutes
Enjoy Hatha Multi-level Yoga with Whitney every Wednesday afternoon.

join the class

This class will repeat every Wednesday at 12 pm

Maria Rosner_tn-1

Yin/Yang Lunch Break with Maria R.

12:00 - 12:55 am
55 minutes
Middle of the day...middle of the week...middle of the month. Might as well go halfsies with our yoga practice, too! This class will start with 30 minutes of vinyasa flow, then transition to a slower deeper yin practice. Appropriate for all levels! Join Maria for class LIVE on IG @yoga.maria.

join the class

This class will repeat every Wednesday at 12 pm

CAC logo square

HIIT and HardCore with Laura B.

1:00 - 2:00 pm
60 minutes
Laura will be LIVE on IG @lbgroupfit for 30 minutes of high intensity interval training followed by 30 minutes of core work. We'll work hard for short bursts, rest, and repeat to drive our heart rates and results. Then, we'll slow it down and focus on strengthening our core muscles - abs, glutes, hips, shoulders, and back. Leave feeling accomplished, strong, and full of endorphins!

join the class

This class will repeat every Wednesday at 1 pm. 

Julie_Stone

Vinyasa Yoga with Julie S.

4:00 -5:30 pm
90 minutes
Enjoy Vinyasa Flow Yoga with Julie. 

join the class  

This class will be every Wednesday 4-5:30 pm.


Thursday, July 2

Raquel_Flores-Maki

Yoga Sculpt with Raquel F.

8:00 am - 9:00 am
60 minutes 
Yoga Sculpt is a modern form of yoga that combines Vinyasa Yoga, strength training, cardiovascular fitness, and core work. This yoga class uses weights/bodyweight/items found at home to strengthen the practice while helping tone and shape the body. Burn calories, build stamina, increase strength and flexibility, and increase lean muscle mass. Making modifications for all fitness levels. Grab some soup cans, milk jugs or anything you can find to utilize for light weights.

Click JOIN THE CLASS to join the Zoom class and enter password Maryjane

join the class  

This class will be every Thursday 8-9 am.

Myrna Weinman

Nia with Myrna W.

9:00 - 10:00 am
60 minutes
Nia is a somatic, dance/fitness, movement awareness class. This high-powered energizing workout gives you a new body and a new life. 

join the class  

This class repeats every Thursday 9-10 am.

StrongHER Womans Day Erica Merill

Vinyasa Flow Yoga with Erica M.

10:00 - 11:15 am
75 minutes
Join Erica for Vinyasa Flow Yoga. We will link our breath with movement in hopes of creating a moving meditation.

join the class  

This class will be every Thursday 10-11:15 am.

Nikki Snow_tn

Lift it Up Thursday with Nikki S.

10:00 - 10:45 am
45 minutes 
Join Nikki for a dumbbell + resistance band strength class.

join the class

This class will be every Thursday 10-10:45 am.

Carol Wells_tn

Multi-level Yoga with Carol W.

10:00 - 11:00 am
60 minutes
Enjoy Multi-level Yoga with Carol. 
To join this class, click below. Then enter password: 706519

join the class  

This class will be every Thursday 10 - 11 am

Amy Sauvola---LVAC

Strength and Cardio with Amy S.

10:00 - 10:30 am
30 minutes
Join Amy LIVE on IG for Strength and Cardio. This total body workout is designed to target specific muscle groups with body weight or minimal equipment mixed with cardiovascular conditioning to make your muscles sizzle.  Follow her on IG @aj_muscles_and_makeup.

join the class

This class repeats every Thursday 11 am. 

Maria Rosner_tn-1

Power Flow with Maria R.

10:00 - 11:00 am
60 minutes
Join Maria LIVE on IG for Power Flow. This strength-building vinyasa flow practice will include fewer poses held for longer periods of time. Follow her on IG @yoga.maria.

join the class

This class repeats every Thursday 10 am. 

Rhonda Stein_tn

Zumba with Rhonda S.

10:00 - 11:00 am
60 minutes
Enjoy Zumba with Rhonda. 
To join this class, click below. Then enter password: 644216

join the class  

Marla_L-

Stretch and Foam Rolling with Marla L.

11:15 am - 12:00 pm
45 minutes
This class is designed to lengthen, stretch, and relax. We will begin with standing stretches and move to the floor using the foam roller which is a self-myofascial release (SMR) technique.

join the class

This class will repeat every Thursday 11:15 am.

Therese_Clementibw

Barre/Ballet Burn with Therese C.

12:00 - 1:00 pm
60 minutes
Have you been missing Barre classes?? I will be doing a combo Barre/ballet Burn class! Light weights (optional). Chair suggested (to use as a barre).
To access the class, click below, then enter Zoom password: 082608

join the class  

This class will be every Thursday 12-1 pm.

Laura_Dembobw

Vinyasa Flow with Laura D.

4:30 - 5:30 pm
60 minutes
Link pose and breath together in this athletic and challenging yoga class. Build strength and stamina while also increasing your flexibility through an energetic flow.

join the class  

This class will be every Thursday 4:30 - 5:30 pm.

CravenAri-WERQ

WERQ with Ari C.

5:30 - 6:15 pm
45 minutes
WERQ is the fiercely fun dance fitness workout class based on pop, rock and hip-hop music taught by certified fitness professionals. This non-stop cardio class is designed to challenge students physically with achievable dance movements for all skill levels. This class will be LIVE on IG. Follow Ari on IG @aricraven

join the class

This class will repeat every Thursday 5:30-6:15 pm

Kali Om headshot print crop cmyk

Multi-Level Yoga with Kali O.

6:00-7:15 pm
75 minutes
Join Kali for a Facebook LIVE yoga multi-level class. 

This class will repeat every Tuesday and Thursday 6-7:15 pm and Sunday 10-11:15 am. 


Friday, July 3

CAC logo square

Stretch with Luna D.

9:00 - 10:00 am
60 minutes
Join Luna every Friday morning for a 60-minute stretch class.

join the class

This class will repeat every Friday 9-10 am

Myrna Weinman

Nia with Myrna W.

9:00 - 10:00 am
60 minutes
Nia is a somatic, dance/fitness, movement awareness class. This high-powered energizing workout gives you a new body and a new life. 

join the class  

This class repeats every Friday 9-10 am.

Amy Sauvola---LVAC

HIIT with Amy S.

10:00 - 10:30 am
30 minutes
Join Amy LIVE on IG for HIIT. High Intensity Interval Training designed to achieve your max target heart rate during specific time and rest intervals. You will burn calories, sweat, and have fun! Follow her on IG @aj_muscles_and_makeup.

join the class

This class repeats every Friday 10 am. 

Whitney Pasch_tn

Gentle Yoga with Whitney P.

11:00 am - 12:00 pm
60 minutes
Enjoy Gentle Yoga with Whitney every Friday morning.

join the class

This class will repeat every Friday at 11 am. 

CAC logo square

HIIT and Hard Core with Laura B.

1:00 - 2:00 pm
60 minutes
Laura will be LIVE on IG @lbgroupfit for 30 minutes of high intensity interval training followed by 30 minutes of core work. We'll work hard for short bursts, rest, and repeat to drive our heart rates and results. Then, we'll slow it down and focus on strengthening our core muscles - abs, glutes, hips, shoulders, and back. Leave feeling accomplished, strong, and full of endorphins!

join the class

This class will repeat every Friday at 1 pm. 

Julie_Stone

Vinyasa Flow with Julie S.

4:00 - 5:30 pm
90 minutes
Join Julie for Vinyasa Flow. All levels welcome!

join the class  

This class will be every Friday 4-5:30 pm.

Maria Rosner_tn-1

Happy Hour Yoga and Sing-a-Long Pranayama with Maria R.

5:00 - 5:55 pm
55 minutes
Happy Hour Yoga and Sing-a-Long Pranayama. Join Maria for a playful but challenging vinyasa flow practice punctuated by outbursts of singing as pranayama! Follow her on IG @yoga.maria.

join the class

This class will repeat every Friday at 5 pm

Megan Knee_tn

Zumba with Megan K.

5:00 - 6:00 pm
60 minutes
Dance cardio featuring International Rhythms, it feels like a party!

join the class

This class will be every Friday 5-6 pm

Rhonda Stein_tn

Zumba with Rhonda S.

5:30 - 6:30 pm
60 minutes
Enjoy Zumba with Rhonda. 
To join this class, click below. Then enter password: 204469

join the class  

IMG_20200422_001209_933_Pablo Giraldo

Zumba with Pablo G.

6:30 - 7:30 pm 
60 minutes

Enjoy Zumba with Pablo. 
Click the link below to email Pablo and receive the Zoom class link.

This class will be every Friday 6:30-7:30 pm


Saturday, July 4

*Instructor classes may vary in observation of the holiday

 

Myrna Weinman

Nia with Myrna W.

9:00 am - 10:00 am
60 minutes
Nia is a somatic, dance/fitness, movement awareness class. This high-powered energizing workout gives you a new body and a new life. 

join the class  

This class repeats every Saturday 9-10 am.

Whitney Pasch_tn

Active Yoga with Whitney P.

10:00 - 11:00 am
60 minutes
Enjoy Active Yoga with Whitney every Saturday morning.

join the class

This class will repeat every Saturday at 10 am. 

Dmitrij Goloscapovs_tn

Tai Chi Flow with Dmitrij G.

10:00 - 11:00 am
60 minutes
Join Dmitrij on Facebook LIVE. Breathing, Balance, Alignment, Posture, Qi, Movement. Introduction to Basic principles of TaiChi.

join the class

This class will be every Saturday 10-11 am.

Maria Rosner_tn-1

Get Up and Flow with Maria R.

10:00 - 11:00 am
60 minutes
Join Maria LIVE on IG for Get Up and Flow! Start your day with an energetic flow practice followed by deep stretching. Follow her on IG @yoga.maria.

join the class

This class repeats every Saturday 10 am. 

Amy Sauvola---LVAC

Core and Restore with Amy S.

11:00 - 11:30 am
30 minutes
Join Amy LIVE on IG for Core and Restore. This class will allow you to practice strengthening the core as well as take some time to focus on recovery and restorative movements. Follow her on IG @aj_muscles_and_makeup.

join the class

This class repeats every Saturday 11 am. 

Carol Wells_tn

Yoga Multi-Level with Carol W.

11:00 am - 12:00 pm
60 minutes
Join Carol for Yoga Multi-Level!

join the class  

This class will be every Saturday 11am-12pm.


Sunday, July 5

StrongHER Womans Day Erica Merill

Vinyasa Flow Yoga with Erica M.

9:30 - 11:45 am
75 minutes
Join Erica for Vinyasa Flow Yoga. We will link our breath with movement in hopes of creating a moving meditation.

join the class  

This class will be every Sunday 9:30-11:45 am.

Kali Om headshot print crop cmyk

Multi-Level Yoga with Kali O.

10:00-1:15 am
75 minutes
Join Kali for a Facebook LIVE yoga multi-level class. 

This class will repeat every Tuesday and Thursday 6-7:15 pm and Sunday 10-11:15 am. 
Laura_Dembobw

Vinyasa Flow with Laura D.

10:00 - 11:15 am
75 minutes
Link pose and breath together in this athletic and challenging yoga class. Build strength and stamina while also increasing your flexibility through an energetic flow.

join the class  

This class will be every Sunday 10-11:15 am.

Rhonda Stein_tn

Zumba with Rhonda S.

10:00 - 11:00 am
60 minutes
Enjoy Zumba with Rhonda. 
To join this class, click below. Then enter password: 938062

join the class  

Raquel_Flores-Maki

Yoga Sculpt with Raquel F.

11:00 am - 12:00 pm
60 minutes 
Yoga Sculpt is a modern form of yoga that combines Vinyasa Yoga, strength training, cardiovascular fitness, and core work. This yoga class uses weights/bodyweight/items found at home to strengthen the practice while helping tone and shape the body. Burn calories, build stamina, increase strength and flexibility and increase lean muscle mass. Making modifications for all fitness levels.

To access the class, click the JOIN THE CLASS button, then enter Zoom password: Maryjane

join the class

This class will be every Sunday 11am-12:00 pm.

Maria Rosner_tn-1

Deep Stretch YIN with Maria R.

12:00 - 1:00 pm
60 minutes
Join Maria LIVE on IG for Deep Stretch YIN. Seated or reclining poses held for 1-5 minutes to stretch and nourish the connective tissue in the body. Follow her on IG @yoga.maria.

join the class

This class repeats every Sunday 12 pm. 

Stay connected with us on social media!

CAC_Canva_gradient background

CAC on Social

Follow Chicago Athletic Clubs on Facebook and IG @chicagoathleticclubs for engaging content and instructor and personal trainer features. 

Follow Us

KATIE D.

Katie D.

Follow her on IG @kduff_bfit for frequent bodyweight workouts and inspirational quotes.

Jessica Anne Tulbure

Jessica T.

Jessica brings community to the virual world on her IG @jessicatulbure_ and Facebook at Jessica Tulbure with her yoga, yoga sculpt and meditation sessions.

Stephanie Fravel_tn

Stephanie F.

Follow her on IG @gwenafrave to get updates on her latest LIVE classes

Follow Stephanie F.

 

 

 

Makenzie Vos_tn

Makenzie V.

Follow Makenzie on IG @makenzievos to find inspiration for fitness and things like women trying to climb the corporate ladder, family, cooking/baking healthy, etc. 

Therese-Clementi-trainer-220x295

Therese C.

Follow Therese on IG @tlc_pt for upcoming workouts! Also, check out her YouTube videos for a couple of other Pilates classes.

Maggie Corcoran_tn

Maggie C.

Follow Maggie on IG @magzie_may for weekly yoga inspiration, fun doodles, walks around the city, and music recommendations.

Whitney Pasch_tn

Whitney P.

Follow Whitney on Facebook and IG @whitneypasch_yoga to stay up to date with her latest workouts. 

Follow Whitney P.

Stephanie Beck Johnson_tn

Stephanie J.

Follow Stephanie on Facebook Stephanie B. Johnson and IG @stephaniebjohnson_. She'll have daily stories and posts on topics including workouts, tips on staying healthy, reducing anxiety, organization and being productive while WFH.  

Follow Stephanie J.

Daniel Hurst_tn

Dan H.

Follow Dan on IG for workouts, playlist recommendations, book lists, inspirational quotes and more.

Follow Dan H.

Maria Rosner_tn-1

Maria R.

Follow Maria on Facebook mariarosneryoga and IG @yoga.maria for daily yoga.

Follow Maria R.

Beth Galliani

Beth G.

Find Beth on YouTube for an at home Yoga Sculpt class.

Follow Beth G.

MICHELLE ATKINS

Michelle A.

Follow Michelle on IG @letmetransformya_  for daily 6 pm workouts.

Follow Michelle A.

Amy Sauvola---LVAC

Amy S.

Follow Amy on IG @aj_muscles_and_makeup for daily 11 am workouts. 

Follow Amy S.

 

David Robertson_tn

David R.

Follow David on Facebook David Robertson and IG @d_rob814 for frequent workouts.

Follow David R.

Megan Knee_tn

Megan K.

Follow Megan on IG @chifrizumba to be the first know about her upcoming Zumba classes.

Follow Megan K.

Kelsee Wilson-1

Kelsee W.

Follow Kelsee on IG @kelseemwil and Facebook Kelsee Wilson for weekly workouts. 

Follow Kelsee W.

CAC logo square

Gina S.

Follow Gina on Facebook. for weekly yoga classes and to stay up to date on her class schedule. 

Follow Gina S.

Kristy Vandekerckhov_tn

Kristy V.

Follow Kristy on IG @kvandek and Facebook Kristy V. for LIVE classes and workout suggestions and motivation. 

Follow Kristy V.

Nikki Snow_tn

Nikki S.

Follow Nikki on IG @nikkisnow921 and Facebook for workouts, motivation, and laughs.

Follow Nikki S.

Dmitrij Goloscapovs_tn

Dmitrij G.

Follow Dmitrij  Facebook  posts on mindbody, stress release practice, boosting immunity. awareness training, and movement.

Follow Dmitrij G.

Raquel_Flores-Maki

Raquel F.

Follow Raquel on Facebook for regular workouts.

Follow Raquel F.

Lynn Kahla_tn

Lynn K.

Follow Lynn on Facebook for workouts and words to keep you motivated.

Follow Lynn K.

Kyle Spencer

Kyle S.

Follow Kyle on Facebook for upbeat and positive posts on motivation, organization and juicing recipes. You'll also find his upcoming virtual class schedule. 

Follow Kyle S.

CAC logo square

Laura B.

Follow Laura on IG for workouts, exercise tips, and motivation. 

Follow Laura B.

headshot higher resolution K Arnold

Katy A.

Follow Katy on Facebook and Instagram @katythefitnessprof for workout ideas. 

Follow Katy A.

SCOTT ZAGALAK

Scott Z.

Follow Scott on Facebook and Instagram @scottzagalak for workout ideas. 

Follow Scott Z.

Rebecca Delott_tn

Rebecca D.

Follow Rebecca on Facebook and Instagram @rebeccadelott for motivation and yoga classes.

Follow Rebecca D.

Julie_Stone

Julie S.

Follow Julie on Facebook and Instagram @stonejulie17 for yoga classes. 

Follow Julie S.

IMG_20200422_001209_933_Pablo Giraldo

Pablo G.

Follow Pablo on Instagram @pablozumbadance for dance moves. 

Follow Pablo G.